Enkelikellot

Enkelikellot – Vie kotisi taivaallisilla lomasisustuksilla

Kuljeta kotisi maagiseen talven ihmemaahan enkelikellojen kokoelmamme avulla. Nämä kauniit koristeet täyttävät minkä tahansa tilan vuodenajan nähtävyyksillä ja äänillä.

Johdatus enkelikellotiin

Enkelikellot, jotka tunnetaan myös nimellä enkelikellot tai harmoniakellot, ovat koristeellisia enkelien muotoisia kynttilänjalkoja. Enkelimuotoinen kehto lasikuoressa, kädessään kynttilä. Kun kynttilä palaa, nouseva lämpö kääntää potkurin, jolloin kiinnitetty enkelihahmo pyörii kynttilän ympärillä. Pyörivä liike soittaa pieniä kelloja, jotka on kiinnitetty enkelin viittaan, täyttäen kotisi taivaallisella lomamusiikilla.

Enkelikellot syntyivät Euroopasta 1800-luvun lopulla ja ovat edelleen suosikki joulukoristeita. Klassisessa enkelikellossa on pukeutunut naisenkelihahmo, mutta modernit mallit esittelevät enkeleitä, lumiukkoja, poroja ja muita juhlallisia muotoja. Soivat kellot luovat rauhallisen tunnelman, joka sopii täydellisesti joulun viettoon.

enkelikellot kyntteliköt

Valaise lomaasi enkelikelloilla

Enkelikellot vievät enkelikelloa entisestään yhdistämällä pyörivät enkelikellot toimivaksi kelloksi. Näissä kauniissa kelloissa yhdistyvät loman viehätys ja hyödyllinen toiminta.

Enkelikellomekanismi sulkee soivan enkelikellon puisen kellon rungon sisään. Edessä on numeroilla merkitty kellotaulu sekä lasi-ikkuna, josta näet pyörivän enkelin sisällä. Kello toimii aivan kuten tavallinen heilurikello, enkelikellojen pyöriminen tehostaa ajanottoa.

Enkelikellot tekevät näyttäviä osia takkakaapista tai ruokasalin senkkiin. 12 Days of Christmas -enkelikellossa on 12 enkeliä, jotka pyörivät keskikynttilän ympärillä, joista jokainen edustaa klassisen laulun säettä. Luontoaiheiset enkelikellot esittelevät metsäeläimiä, kuten peuroja, kaneja ja pöllöjä, perinteisten enkelihahmojen sijaan.

Koristele salit Angel Bellsillä

Laaja valikoimamme enkelikelloja sisältää klassisia malleja sekä moderneja käänteitä. Meillä on upeita enkeleitä pukeutuneena kauniisiin satiinipukuihin sekä hauskoja lumiukkoja, poroja ja metsäeläimiä. Soivat kellot luovat rauhallisen tunnelman kiireisen lomakauden aikana. Enkelikellot ja enkelikellot tekevät upeista lahjoista sekä perinteisiä lomakoristeita, joita säilytät vuosia. Anna näiden taivaallisten ennustajien täyttää kotisi joulun taianomaisilla nähtävyyksillä ja äänillä.

Joulun odotus alkaa adventtikynttilöistä

Joulun tunnelmaan pääsee jo marraskuussa sytyttämällä ensimmäisen adventtikynttilän. Valitse meiltä laadukkaat adventtikynttilät ja kyntteliköt kotiisi tai lahjaksi. Adventtiajan valot luovat kodin jouluun odotuksen ja lämmön. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä sopivat kynttilät tunnelmallisen joulusi sisustukseen. Jatka sitten joulusisustuksen luomista koristeilla ja somisteilla Joulusisustus-sivullamme. Nauti kauneimmasta joulunajasta yhdessä läheistesi kanssa.

Scroll to Top