Joulusisustus

Tervetuloa joulusisustusosastolle

Joulusesonki on vihdoin täällä ja on aika koristella hallit kauniilla joulukoristeilla myymälästämme. Meillä on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi kodistasi taianomaisen tänä jouluna.

Joulukuuset

Joulukuusi on jokaisen kodin keskipiste loman aikana. Valitse kokoelmastamme keinotekoisia puita eri korkeuksilla ja tyyleillä löytääksesi täydellisen istuvuuden tilaan. Valaistut puut säästävät aikaa ja vaivaa, kun valot ovat valmiina. Jos haluat nostalgisen tunnelman, kokeile klassisia vihreitä puita tai valitse rohkea valkoinen, parvettu puu.

Koristeet

Koristeet ovat jalokiviä, jotka saavat joulukuusi kimaltelemaan. Tarjoamme laajan valikoiman särkymättömiä ja käsintehtyjä koristeita jokaiseen makuun tai teemaan. Tyylikkäistä lasikoristeista hauskoihin hahmo- ja lemmikkikoristeisiin löydät satoja tapoja personoida puusi.

Seppeleitä

Korosta kotisi juhlallisella vehreydellä. Tuore balsamikuusenseppeleemme näyttää ja tuoksuu aidolta. Koristele ulko-oveasi tai mantelaasi upealla seppeleellä klassisessa tai modernissa tyylissä. Swags luo upeita portaikkoaksentteja.

Jouluvalot ja tekstiilit

Luo joulutunnelmaa kotiisi ja piristä vuoden pimeintä aikaa jouluvaloillamme ja -tekstiileillämme. Tilaa kätevästi verkosta perinteiset ja nykyaikaisimmat, jotka tuovat joulutunnelmaa kotiisi. Esimerkiksi joulumatot nostalgisissa perinteisissä väreissä ja klassinen tähden muotoinen jouluvalo tuovat takuuvarmasti joulutunnelmaa. Ja tietysti jouluun kuuluu joulukuusi: LED-valoilla varustettu tiivis muovipuu ilahduttaa sinua vuodesta toiseen.

Ulkouima sisustus

Levitä ulkona joulutunnelmaa kotisi ulko- ja pihalle. Valitse valaistuista koristeista, kuten metallilangasta, peuroista, lumiukoista ja puista. Linjaa kävelytiet ja kattolinjat häikäisevillä LED-jääpuikkovaloilla.

Muuta kotisi talven ihmemaaksi joulumyymälämme kauniilla, juhlavilla koristeilla! Anna meidän auttaa tekemään tästä lomakaudesta paras.

Scroll to Top