Joulukuuset, Tekokuuset ja Muovikuuset

99,99€
64,99€
89,99€
60,59€
169,00€
100,00€
99,99€
65,00€
129,00€
84,99€
39,99€
34,99€
9,99€
59,99€
45,99€
119,00€
80,79€
8,99€
129,00€
89,99€
129,00€
79,99€
89,99€
60,79€

Tervetuloa joulukuusiosastollemme

Tutustu joulun taikuuteen laadukkailla, tunnelmallisilla keinotekoisilla joulukuusillamme. Etsitpä sitten upeaa keskiosaa tai pientä pöytäpuuta, meillä on sinulle täydellinen tuote.

Mitä joulukuuset ovat?

Joulukuuset ovat silmiinpistäviä koristeita, jotka tuovat joulun tunnelman kotiisi. Keinotekoiset joulukuusemme on suunniteltu kestämään vuodesta toiseen ilman neulojen irtoamista. Voit pystyttää joulukuusi kuukautta ennen joulua, ja se pysyy yhtä raikkaana ja elävänä kuin ostopäivänä.

Oikean joulukuusen valinta

Kun valitset joulukuusen, ota huomioon tilasi, tarpeesi ja henkilökohtaiset mieltymyksesi. Haluatko puun valoilla? Tai ehkä sinulla on erityisiä vaatimuksia puun ulkonäölle? Valikoimastamme löytyy erilaisia kokoja ja malleja pienistä pöytäkuusista näyttäviin yli kahden metrin korkuisiin puihin. Tarjoamme myös puita eri väreissä, kuten valkoisena, vihreänä ja kultaisena, joista osaan tulee koristeita.

tekokuuset 2023

Joulukuustemme materiaali ja muotoilu

Kestävät kuusimme on valmistettu PVC- tai PE-muovista. PVC-muoviset joulukuuset ovat suosittu valinta kohtuuhintaisuuden vuoksi. Vaikka ne eivät ehkä näytä yhtä aidoilta kuin luonnonpuut, ne muuttuvat upeiksi joulukuusiksi oikeilla koristeilla. Toisaalta PE-muovikuuset näyttävät upeilta ja todellisilta ilman koristeita, joten ne ovat erinomainen valinta, jos haluat minimaalisia koristeita.

Joulukuuset valoilla

Valikoimastamme löytyy kuusia kiinteillä LED-valoilla, jotka ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita. Näillä puilla säästät aikaa ja rahaa, sillä sinun ei tarvitse ostaa erillisiä valoja joulukuuseesi. Jotkut puistamme ovat älypuita, joiden avulla voit muuttaa valojen väriä tai asettaa ne vilkkumaan luoden upeita valokuvioita.

Erojen ymmärtäminen ja oikean valinnan tekeminen

Joulukuusen valinnassa on tärkeää miettiä aluksi käyttötarpeita, mahdollisia rajoituksia ja vaatimuksia, joita sinulla on kuuselle. Valikoimastamme löytyy erilaisia kokoja ja malleja pienistä pöytäkuusista näyttäviin yli kahden metrin korkuisiin puihin. Tarjoamme myös puita eri väreissä, kuten valkoisena, vihreänä ja kultaisena, joista osaan tulee koristeita.

Jouluinen tunnelma kotiisi

Joulun taikaa ilmassa – tuo se sisään kotiisi jouluisilla koristeilla. Valikoimastamme löydät kauniita kynttilöitä, tonttuja ja enkeleitä sekä paljon muuta tunnelmallista joulukoristelua. Katso valikoimamme ja luo omannäköisesi jouluinen koti. Joulukoristeet luovat juhlatunnelmaa ja saavat sydämen sykkimään lämpimästi. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löydä ne täydelliset joulukoristeet! Jatka sitten joulusisustukseen ja tee kodistasi satumaisen kaunis.

Scroll to Top