Jouluvalot

17,99€
8,49€
42,90€
35,75€
128,70€
107,25€
33,99€
16,99€
214,50€
178,75€
27,90€
7,45€
214,50€
178,75€
42,90€
35,75€
23,99€
10,99€
85,80€
71,50€
81,49€
36,99€
43,99€
19,99€
15,99€
7,99€

Jouluvalot sisälle ja ulkokäyttöön

Joulun aikaan monet haluavat koristella kotinsa ja pihansa jouluvaloilla luomaan tunnelmallista joulutunnelmaa. Jouluvaloilla voi koristella sisätiloja, kuten olohuonetta, makuuhuonetta ja keittiötä sekä ulkotiloja, kuten parveketta, terassia, pihaa ja kuistia. On tärkeää valita oikeanlaiset ja laadukkaat jouluvalot kuhunkin käyttötarkoitukseen sopiviksi.

Sisäkäyttöön tarkoitetut jouluvalot

Sisätiloihin sopivat parhaiten jouluvalot, jotka on suunniteltu nimenomaan sisäkäyttöön. Sisäkäyttöön tarkoitetuissa jouluvaloissa on usein himmennettävä valoteho, jolloin valaistusta voi säätää tunnelman mukaan. Monissa malleissa on lämpimän valkoista tai kellertävää valoa, joka luo kotoisan tunnelman. Sisäkäyttöön suunnitellut jouluvalot kestävät hyvin sisätilojen lämpötiloja eivätkä ylikuumene helposti. Ne on usein suunniteltu kevyiksi ja helposti ripustettaviksi.

Suosittuja ovat led-jouluvalot, jotka ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. Led-jouluvalot eivät myöskään kuumene niin paljon kuin perinteiset hehkulamppuvalot. Monet led-jouluvalot ovat ohjelmoitavissa erilaisiksi valoefekteiksi, kuten vilkkuviksi tai himmeneviksi. Myös jouluvaloketjut ovat suosittuja sisäkäyttöön, sillä niillä voi helposti koristella esimerkiksi ikkunalautoja, hyllyjä ja oviaukkoja.

led jouluvalot

Ulkokäyttöön suunnitellut jouluvalot

Ulkokäyttöön tarkoitetuissa jouluvaloissa on huomioitu säänkestävyys ja turvallisuus. Ulkojouluvalojen tulee kestää kylmyys, kosteus ja lumi. Materiaalit ovat säänkestäviä ja valot on suunniteltu niin, ettei niihin pääse kertymään vettä sateella. Ulkojouluvaloissa käytetään usein led-tekniikkaa, sillä ne kestävät hyvin säänvaihteluita.

Ulkokäyttöön tarkoitetuissa jouluvaloissa on yleensä matala jännite, jolloin ne ovat turvallisia myös ulkona. Valojen tulee olla standardien mukaisia, jotta ne eivät aiheuta sähköiskun vaaraa. Monissa malleissa on vesitiivis liitäntärasia, joka suojaa sähkökytkennät kosteudelta. Ulkojouluvaloissa suositaan usein lämpimiä valkoisia sävyjä, jotka erottuvat pimeässä hyvin mutta eivät häikäise.

Ulkokäyttöön sopivia jouluvaloja ovat esimerkiksi jouluvaloketjut, jouluvaloverhot ja erilaiset jouluvalokuviot. Ulkojouluvaloilla voi koristella parvekkeita, terasseja, ikkunoita, puita, pensaita ja rakennusten julkisivuja. Oikein valituilla ja asennetuilla ulkojouluvaloilla saa pihamaasta ja puutarhasta tunnelmallisen joulun aikaan.

Laadukkaat ja turvalliset jouluvalot

Jouluvaloja ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota tuotteen laatuun ja turvallisuuteen. Laadukkaat jouluvalot kestävät käytössä vuodesta toiseen, joten niissä kannattaa panostaa hintalaatusuhteeseen. Turvallisuuden kannalta tärkeitä ovat standardien mukaisuus, oikea jännite käyttötarkoitukseen sekä hyvä eristys ja vesitiiviys.

Monet valmistajat tarjoavat jouluvaloja eri hintaluokissa ja käyttötarkoituksiin. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita ja turvallisia jouluvaloja niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin useilta eri valmistajilta. Valikoimassamme on perinteisten jouluvalojen lisäksi myös modernimpia ja tyylikkäitä malleja. Löydät varmasti itsellesi sopivat jouluvalot!

Kuusenjalat – Löydä täydellinen joulukuusi jalusta verkkokaupastamme

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia kuusenjalkoja joulukuuseesi. Tarjoamme sekä perinteisiä että modernimpia malleja, jotka sopivat kaikenkokoisiin ja -tyylisiin kuusiin. Kuusenjalat takaavat kuusen turvallisen seisomisen koko joulun ajan. Valitse meiltä laadukas ja tyylikäs jalusta, joka korostaa kotisi joulutunnelmaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva kuusenjalka omaan kotiisi helposti ja vaivattomasti. Toimitamme tuotteet nopeasti kotiisi. Katso myös muut joulusisustus.

Scroll to Top