Joulukalenterit

37,90€
35,90€

Joulukalenterit – Ihanat joululahjat lapsille ja aikuisille

Joulukalenterit ovat suosittu tapa laskea aikaa jouluaattoon. Ne tuovat iloa ja jännitystä koko joulukuun ajaksi. Joulukalenterit sopivat mainiosti sekä lapsille että aikuisille.

Joulukalenterit ovat täynnä pieniä yllätyksiä. Joka päivä saa avata uuden luukun ja löytää sieltä makeisia, pieniä leluja, kosmetiikkatuotteita tai vaikkapa jouluisia tarroja. Monissa joulukalentereissa on myös pieniä tehtäviä tai toimintaohjeita, jotka virittävät tunnelmaan.

Joulukalenterit ovat oiva tapa virittäytyä jouluun. Ne luovat jännitystä ja odotusta joulua kohtaan. Joulukalenterin avaaminen on monessa perheessä tärkeä päivittäinen rituaali. Se yhdistää perheenjäseniä ja luo yhteisiä muistoja.

Joulukalenterit lapsille

Joulukalenterit ovat erityisen rakas perinne lapsille. Pienet yllätykset kalenterin luukkujen takana saavat lasten silmät loistamaan jännityksestä. On ihanaa nähdä lasten innostus joka aamu, kun he saavat avata uuden luukun.

Lasten joulukalentereissa on usein makeisia, pikkuleluja, tarroja tai muita pieniä yllätyksiä. Monet kalenterit sisältävät myös pieniä askartelutehtäviä tai leikkejä, joita voi tehdä yhdessä lasten kanssa. Näin joulukalenterista tulee koko perheen yhteinen juttu.

joulukalenterit 2023

Suosituimpia lasten joulukalentereita ovat esimerkiksi joulukalenterit lapsille, joissa on pieniä leluja, sekä Disney-hahmoilla varustetut makeiskalenterit. Myös erilaiset itse askarreltavat joulukalenterit ovat lasten suosiossa.

Joulukalenterit aikuisille

Joulukalenterit eivät ole pelkästään lasten juttu. Myös aikuiset voivat nauttia joulukalenterin avaamisesta, sillä se luo mukavaa jännitystä arkeen. Aikuisten joulukalentereissa on usein kosmetiikkatuotteita, kynttilöitä, teetä tai suklaata.

Monet kauneudenhoitotuotteita myyvät yritykset, kuten Lumene ja Rituals, tarjoavat omia joulukalentereitaan. Niistä löytyy pieniä tuotenäytteitä, kuten kasvonaamioita ja huulivoiteita. Tällaiset kalenterit sopivat mainiosti lahjaksi kauneudenhoidosta pitäville ystäville.

Myös monet leipomot, kuten Fazer ja Panda, myyvät makeis- ja suklaakalentereita aikuisille. Niistä löytyy päivittäin pieni herkkupala. Jouluiset makuelämykset piristävät koko joulukuun ajan.
Erityisen suosittuja ovat myös erilaiset glögikalenterit. Niistä löytyy pieniä maistiaisia glögin mausteista, kuten kanelia, inkivääriä ja neilikkaa. Näin voi maistella glögiä pikkuhiljaa läpi joulukuun.

Joulukalenterien valikoima verkkokaupassamme

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia joulukalentereita sekä lapsille että aikuisille. Valikoimassamme on sekä suosikkibrändien joulukalentereita että ainutlaatuisia käsintehtyjä kalentereita.

Lapsille suosittelemme esimerkiksi Lego– ja Playmobil-joulukalentereita. Niistä paljastuu päivittäin pieniä leluja, joilla voi rakentaa jouluisen maailman. Myös erilaiset makeiskalenterit, kuten Fazerin Sininen joulukalenteri, ovat lasten suosiossa.

Aikuisille suosittelemme tuoksukalentereita, joista löytyy päivittäin pieni tuoksupurkin. Esimerkiksi Ritualsin ja Lumenen joulukalenterit sisältävät ihastuttavia minikokoisia tuotteita. Myös paikallisten pienleipomoiden glögikalenterit ovat suosittuja.

Tutustu kattavaan joulukalenterivalikoimaamme ja löydä sopivat kalenterit koko perheelle! Joulukalenterien avaaminen on ihanaa aikaa yhdessä läpi koko joulukuun.

Joulupallojen loisto

Joulupallot tuovat joulun tunnelmaa kotiin. Ne loistavat jouluvalojen loisteessa ja koristavat kotia juhlavasti. Joulupallot ovat tärkeä osa perinteistä joulun viettoa. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia joulupalloja. Meiltä saat niin perinteisiä lasipalloja kuin upeita kristallipallojakin. Tule tutustumaan joulupalloihimme ja löydä sopivat pallot koristamaan omaa kotiasi tänä jouluna. Jatka joulutunnelman luomista tutustumalla myös joulusisustukseemme.

Scroll to Top