Joulutontut

2,09€
12,49€

Tervetuloa lumoavaan “Joulutontut” -osioon, jossa joulun taika herää henkiin! Mallistomme on täynnä ihastuttavia joulutontuja, joista jokainen on suunniteltu tuomaan iloa ja juhlatunnelmaa kotiisi. Nämä viehättävät hahmot, jotka on usein kuvattu vihreinä tai punaisina pukeutuneina suuriin, teräviin korviin ja hattuihin, ovat keskeinen rooli monissa kodeissa lomakauden aikana.

Tonttujamme on eri muodoissa, iloisista hahmoista, joissa on taitettavat tai säädettävät jalat, jotka voidaan sijoittaa ovelle tai ikkunalaudalle, pienempiin jouluhahmoihin, jotka voidaan sijoittaa hyllyille luomaan lämmintä joulutunnelmaa.

Tarjoamme myös ainutlaatuisen tuotteen – hauskoja joulutontuja kepeissä, jotka sopivat täydellisesti lisäämään ripauksen oikeita kukkaruukkujasi tai puutarhaasi.

joulutontut askartelu

Mutta tontut eivät ole vain koristeita. He ovat myös tunnettuja leikkisistä temppuistaan, jotka usein aiheuttavat vähän pahaa, kun kukaan ei ole katsomassa. Joidenkin on tiedetty roiskuvan aamiaismuroja, kiipeävän joulukuusen yläpuolelle tai jopa levittävän alusvaatteita ympäri taloa.

Mutta älä huoli, ja he ovat myös melko hyviä seuraamaan lasten käyttäytymistä ja raportoimaan joulupukille.

Halusitpa sitten sisustaa kotisi, antaa lahjaksi rakkaalle tai aloittaa uuden perheen perinteen, joulutontumme tuovat varmasti hymyn huulille. Joten miksi odottaa? Tutustu “Joulutantut” -osioon jo tänään ja anna joulun taikuuden täyttää kotisi!

Enkelikellojen helisevä joulun odotus

Tule katsomaan kauniita enkelikelloja! Nämä helisevät koristeet luovat tunnelmaa kotiisi joulun odotuksen aikana. Enkelikellojen helinä tuo rauhaa ja lämpöä pimeimpään aikaan vuodesta. Katso valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi. Kun olet valinnut enkelikellosi, tutustu myös joulusisustukseemme. Löydät sivuiltamme kaiken tarpeellisen tunnelmallisen kodin luomiseen. Anna enkelikellojen kutsua sinut aistimaan lähestyvän joulun taikaa.

Scroll to Top